IZ SRCA BAČKE – online platforma namenjena lokalnim proizvođačima

499

Danas sa radom počinje online platforma sa proizvodima Iz srca Bačke namenjena lokalnim proizvođačima iz opština Kula i Vrbas.

Ova platforma je namenjena za plasman proizvoda i usluga sa teritorije LAG „Srce Bačke“ (opštine Kula i Vrbas). Pruža mogućnost lokalnim proizvođačima da ponude svoje proizvode i oglase prodaju. Platforma je praćena Facebook stranicom i Instagram profilom i omogućava brzo i lako povezivanje prodavaca sa kupcima ne samo na lokalnom nivou već i šire.

Na jednom mestu Vam je predstavljena široka paleta lokalnih proizvoda i usluga kao i ugostiteljske i turističke ponude našeg kraja.

Ukoliko ste zainteresovani za ovakav vid ponude robe i reklame i mislite da bi doprineo razvoju Vašeg poslovanja, uključite se u ovaj projekat.

Projekat je podržala Stalna radna grupa za regionalni ruralni razvoj (SWG) u jugoistočnoj Evropi u partnerstvu sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (GIZ) u okviru projekta „Diverzifikacija ekonomskih aktivnosti u ruralnim područjima jugoistočne Evrope kroz razvoj lanca vrednosti“.

Više informacija: