SUPERLIGA – Dragiša Račić: Drago mi je da sam uz pomoć svog tima uspeo da pokažem svoje kvalitete i doprinesem pobedi

846

Dragiša Račić je proglašen za igrača utakmice u subotu kada se RK Crvenka sastala sa ekipom Obilića iz Beograda. Sa nama je podelio svoje utiske sa utakmice kao i kakva je atmosfera vladala u klubu pred ovu veoma važnu utakmicu za RK Crvenka.

Kakva je atmosfera bila među igračima s obzirom da vam je ovo bila jedna od važnijih utakmica?

Iako su važnost utakmice kao i odgovornost bile velike, ekipa je uspela da ostane smirena. Međutim moram da priznam da kako se približavala utakmica tako je rasla i tenzija ali je srećom trajala samo do prvog zvižduka sudije.

S kim igrate sledeću i da li postoji tenzija?

Sledeću utakmicu igramo u Crvenki, u goste nam dolazi ekipa Šamot iz Aranđelovca. S obzirom da se radi o iskusnoj ekipi, nastojimo da se temeljno pripremimo i otklonimo tenziju.

 Kakve su tvoje prognoze za RK Crvenka u Arkus ligi?

Najiskrenije se nadam opstanku u ligi jer naša ekipa to i zaslužuje. Smatram da smo vredni daljeg dokazivanja.

 Da li si zadovoljan time što ste postigli do sada?

Samim ulaskom u Super ligu sam zadovoljan ali mislim da još uvek nismo pokazali koliko zapravo možemo. Verujem da ćemo vremenom uspeti da i dokažemo naš kvalitet.

 Kakav je osećaj biti proglašen za igrača jedne od najvažnijih utakmica?

Osećaj je zaista poseban i vredan svakog truda. On svakako predstavlja dodatan podstrek igraču za nove uspehe i pobede. Drago mi je da sam uz pomoć svog tima uspeo da pokažem svoje kvalitete i doprinesem pobedi.