Veliko priznanje za Nacionalnog sudiju Nikolu Grebera i KK “Hajduk”

664

Proteklog vikenda u Čačku su održana dva vrlo važna i prestižna takmičenja. U subotu (27.03.2021.) je održan tradicionalni međunarodni turnir "Zlatni Pojas Čačka" i to jubilarni 50-i po redu.

Na turniru su učestvovale selekcije iz: Japana, Brazila, Čilea, Italije, Finske, Gvatemale, Filipina, Grčke, Rumunije, Bugarske, Hrvatske, BiH, Crne Gore… Turnir je bio pozivnog karaktera samo za reprezentacije i to u seniorskoj konkurenciji.

U nedelju (28.03.2021.) je održano Prvenstvo Srbije za seniorke i seniore u pojedinačnoj konkurenciji što je svakako i najvažnija smotra Karate Federacije Srbije u godini.

Karate klubu “Hajduk” je pripala velika čast jer je na oba navedena takmičenja među pozvanim sudijama bio i naš Nacionalni sudija Nikola Greber. Poziv za Nikolu je veliko priznanje i uspeh kako za njega lično, tako i za karate klub. Nikola je kvalitetno odradio svoj posao i opravdao očekivanja na oba zadatka pa ubrzo, već ove godine, očekujemo polaganje za zvanje Balkanskog sudije što predstavlja ozbiljan iskorak i otvara nova vrata u daljoj karijeri.