ANKETA – WHATSAPP ili VIBER – koju ćete odabrati?

398

U Srbiji ljudi najčešće koriste jednu od ove dve aplikacije za razmenjivanje poruka. U poslednje vreme protiv aplikacije WhatsApp vodi se jaka kampanja, a za to je “krivac“ sama ta aplikacija!

Izvor: mondo

Svi su ustali protiv WhatsApp aplikacije zbog novih pravila, koja uključuju deljenje naših podataka sa Facebook platformom i kompanijama i servisima, koji sa njom sarađuju.

Facebook kompanija postavila je ultimatum WhatsApp korisnicima – ili da dele podatke sa tom platformom ili da napuste aplikaciju.

Ovo pravilo važi i za Srbiju, pa se i kod nas pojavilo obaveštenje o tome da nova WhatsApp pravila moraju da se prihvate najkasnije do 8. februara ili da se odjavimo iz aplikacije.

Spoznaja da sve što radite u WhatsApp-u gleda i neko iz Facebook-a ili njegovih saradnika-kompanija sama po sebi nije prijatna, iako je dobar deo javnosti i dalje u fazonu da nemaju šta da kriju. Ipak, Facebook i parteri znaće vaš broj telefona, IP adresu, čak koje video zapise ste gledali, kad ste punili bateriju, kojoj Wi-Fi mreži ste pristupili i gomilu stvari još uz to!

Viber je imao najjaču poruku dosad –pošaljite poslednju pozdravnu poruku preko WhatsApp-a svima i recite im da se vidimo na Viber-u.

[poll id=“15″]

 

 

izvor: pixabay.com

Izvor: mondo