Otvoren poziv za prijavljivanje projekata za Pariski forum o miru

80

Četvrti po redu Pariski forum o miru, održaće se od 11-13. novembra 2021. godine, a poziv je otvoren za prijavljivanje projekata, među kojima će 80 izabranih biti predstavljeno široj javnosti.

Fokus ovogodišnjeg Foruma biće sveobuhvatni oporavak te će se razmatrati inicijative i predlozi projekata za bolje upravljanje globalnim izazovima i javnim dobrima koje se prioritetno odnose na borbu protiv krize izazvane Covid-19, bolje upravljanje javnim prostorima, bolje upravljanje digitalnim sistemom, borbu protiv lažnih vesti i pretnje štampi, zaštitu javne sfere u doba Kovid-19, postizanje jednakosti između žena i muškaraca, jačanje saradnje Jug-Jug i dr.

Predlagači projekata mogu biti najrazličitiji akteri, od država, međunarodne organizacije, NVO, lokalne zajednice, kompanije, fondacije, razvojne agencije do istraživačkih centara, univerziteta, udruženja i verskih grupa.

Sve prijave se podnose onlajn na engleskom ili francuskom jeziku, a rok je počeo da teče od 26. marta, zaključno sa 9. majem u 23:59 (po pariskom vremenu).

Sve informacije imate na LINKU