U novoj Plus Cash&Carry ponudi pronađite meso i mesne prerađevine po super cenama

105

U ovonedeljnoj Plus Cash&Carry ponudi, koja traje do 6. maja, možete po najboljim cenama na tržištu da pronađete sve što vam je potrebno za predstojeće praznike.

Ove nedelje u ponudi kilogram jagnjećeg mesa možete da kupite po ceni od 599,99 dinara, dok ćete po istoj ceni kupiti i kilogram sirovih sarajevskih ćevapa pravljenih po originalnoj recepturi. Za Storkimes pečenu slaninu u ovonedeljnoj ponudi izdvojićete 489,99 dinara po kilogramu. U lifletu u nastavku pogledajte ovonedeljnu ponudu mesa i mesnih prerađevina.

Osvežite se uz Somersby 0.33 koji se u ovonedeljnoj ponudi može naći po ceni od 98,99 dinara. Ne propustite odličnu ponudu – Coca Cola duo pack 2×1.5 litar po ceni od 167,99 dinara. Gaziranu vodu Minaqua od 2 litra u ovonedeljnoj ponudi pronađite po ceni od 35,50 dinara. Ove nedelje Plus Cash&Carry ima super ponudu sokova i energetskih pića, a više pogledajte u najnovijem lifletu.

Kao i svake nedelje, Plus Cash&Carry u Kuli ima odličnu ponudu kozmetike i kućne hemije. Ove nedelje izdvojićemo prašak za veš Persil sa mirisom ruže od 6 kilograma po ceni od 799,99 dinara, Domestos Pine fresh od 750 ml po ceni od 149,99 dinara, kao i tečnost za suđe Fairy sa mirisom limuna, 800 mililitara za 169,90 dinara.

Podsećamo vas da Plus Cash&Carry nudi izuzetne uslove i pogodnosti za veliku kupovinu i profesionalne kupce, kao da ovde svakog dana možete da pronađete sveže meso, gotova jela, hleb i pecivo, voće i povrće i proizvode iz poslastičarnice i ribarnice.