SENIORI „ VUKOVA“ TREĆI U SRBIJI, KADETI ŠAMPIONI SRBIJE, Krnajac Mihajlo juniorski prvak

529

U subotu je u Beočinskoj hali sportova završen prvi deo takmičarske sezone kada su starije takmičarske kategorije u pitanju (kadeti, juniori i seniori), a one su i fokus interesovanja trenerskog tima i dogovora pre četiri godine kada su formirani „Vukovi“, da od sportista iz naše sredine napravimo jak klub baš u tim kategorijama sa akcentom na seniorsku ekipu i dalo je odlične rezultate.

Sedam medalja su Vukovi osvojili na pomenutom Kupu, i to:

Seniori:
EKIPA „VUKOVA“ (Kakaš Aleksandar, Milutinović Miloš, Ćosić Filip) . . . 3.mesto
Đikić Aleksandra . . . 3.mesto
Milutinović Miloš . . . 3.meesto
Juniori:
Krnajac Mihajlo . . . 1.mesto
Kadeti:
EKIPA KADETA (Krnajac Miloš i Mihajlo, Mijanović Rastko, Ćosić Uroš) . . . 1.mesto
Krnajac Miloš . . . 3.mesto
Krnajac Mihajlo . . . 3.mesto

Uprava kluba je svesna kvaliteta svojih takmičara, da podsetimo, prošle nedelje na „Trofeju Srbije“ smo bili druga ekipa u generalnom plasmanu u borbama, da bi sada na Kupu Srbije seniori posle ubedljive pobede nad ekipom „Kombat“ Smederevo, po drugi put ušli baš u okršaj sa šampionom Srbije odličnom ekipom „Borac“ Čačak, u borbi za finale je odlučivala poen razlika i seniori su ostali na trećoj poziciji. Kadeti su do šampionske titule pobeđivali redom: Studentski grad, Junior Kragujevac, Hajduk Kula i u finalu Mladost Nova Pazova. Svaka čast momci.

Takođe smo svesni pojedinačnih kvaliteta naših takmičara, ovu polusezonu su obeležili četiri naša borca Evropskog kvaliteta: Đikić Aleksandra najuspešnija takmičarka iz naše sredine u dve kategorije (juniorke i seniorke), Krnajac Mihajlo takođe u dve kategorije (kadeti i juniori), koji će učestvovati na Svetskom školskom prvenstvu kao jedini predstavnik iz Somborske regije, kadet Mijanović Rastko čije vreme ponovo dolazi i senior Milutinović Miloš koji svojim atraktivnim načinom borbe privlači pažnju gotovo svih trenera i takmičara, a pred njim polako jedan za drugim „padaju“ standardni reprezentativci i po deset godina stariji od njega.

Vukovi su svojim rezultatima dali domaći zadatak selektorima i kao što sami kažu „idemo svojim pute“ i spremamo se za internacionalni turnir „Panter“ Bijeljina krajem maja. Javljamo sve.