VRBAS – VELIKA PROLEĆNA AKCIJA UREĐENJA ZELENIH POVRŠINA

127

Obaveštavamo vas da Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ Vrbas uz podršku Opštine Vrbas, Ekološkog pokreta Vrbas, javnih preduzeća i ustanova sa teritorije vrbaske opštine, velikih poslovnih operateri iz Vrbasa, udruženja građana i brojnih pojedninaca organizuje u četvrtak, 27. maja, sa početkom u 8,00 časova, VELIKU PROLEĆNU AKCIJA UREĐENjA ZELENIH POVRŠINA u Vrbasu i selima vrbaske opštine.

Prema najavama, očekuje se preko 600 učesnika akcije. Vrbaski „Komunalac“ učestvovaće sa svim raspoloživim mašinama. Pored toga na raspolaganju će biti pedeset trimera, isto toliko kosačica, nekoliko traktora i druge opreme za košenje i sakupljanje trave, kao i zaštitne rukavice i vreće za sakupljanje otpada.

Lokacije koje će se uređivati određene su na osnovu predloga građana. U svakom naseljenom mestu radiće se po 7-8 lokacija, a u Vrbasu je akcenat stavnjen na uređenje Šlajza, Lazinog parka, poteza oko oko OŠ „Bratstvo jedinstvo“, stare hirurgije i gradskog stadiona, zatim kod livade Bikare i Vodicau Ulici Svetozara Markovića. Pored toga biće uređene i druge lokacije.

Davanje izjava organizatora predviđeno je za 11,oo časova na lokaciji Lazinog parka u Ulici Laze Kostića kod Vatrogasnog doma u Vrbasu.