JKP „Komunalac“ Vrbas sprovodi ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugama PJ“Vodovod i kanalizacija“

338

Popunite online upitnik za kvalitetniju uslugu PJ“Vodovod i kanalizacija“ JKP“Komunalac“ Vrbas!

Online upitnik možete pouniti OVDE ili u papirnoj formi u prostorijama JKP „Komunalac“ Vrbas.

UPITNIK JKP-a ZA KVALITETNIJU USLUGU VODOVODA I KANALIZACIJE

U periodu od 01 do 30. jun 2021. godine, JKP KOMUNALAC VRBAS sprovodi ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugama PJ“Vodovod i kanalizacija“. Građani mogu da popune online upitnik OVDE  ili da upitnik u papirnoj formi popune ili preuzmu u prostorijama JKP „Komunalac“ Vrbas.

JKP poziva građane da popune online upitnik o zadovoljstvu korisnika usluga vodovoda i kanalizacije, i na taj način pomognu JKP-u da bude još kvalitetniji u pružanju usluga Vama-našim potrošačima.

Pored online upitnika, upitnik u papirnoj formi se može popuniti ili preuzeti svakog radnog dana u prostorijama JKP-a , Save kovačevića br. 87, Vrbas od 08 do 14 časova.
Upitnik sadrži pitanja koja se odnose na kvalitet usluga preduzeća-snabdevanje vodom, prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda, kvalitet uspostavljenih kanala komunikacije i odgovora na podnete reklamacije i zahteve, kao i pitanja koja se odnose na investiranje i unapređenje usluga vodovoda i kanalizacije. Dodatno korisnicima se pruža mogućnost da iznesu svoje predloge, kritike ili pohvale koje se odnose na rad JKP-a. Po okončanju ispitivanja, javno će biti objavljeni rezultati, odnosno izveštaj o sprovedenom ispitivanju.

Online upitnik možete popuniti OVDE