
U zatvorenom delu ugostiteljskog objekta mora se obezbediti da:
- korisnici usluga moraju nositi zaštitne maske sve vreme boravka u objektu (osim kad konzumiraju hranu i piće);
- zaposleni moraju nositi zaštitne maske prilikom pripreme hrane i pića, kao i prilikom usluživanja korisnika usluga;
- ukupna popunjenost objekta ne može biti veća od 50% maksimalne popunjenosti;
- na ulazu mora biti vidno istaknuta korisna površina celog objekta, prostora i broj lica koji mogu biti prisutni i obaveza posetilaca da nose zaštitne maske;
- ne može se emitovati muzika ili izvoditi muzičko scenski program uživo posle 18:00 časova.
U otvorenom delu ugostiteljskog objekta mora se obezbediti da:
- korisnici usluga moraju nositi zaštitne maske sve vreme boravka u objektu (osim kad konzumiraju hranu i piće);
- zaposleni moraju nositi zaštitne maske prilikom pripreme hrane i pića, kao i prilikom usluživanja korisnika usluga.
Zaključak možete preuzeti OVDE