Izdvajamo za vas najtraženije hotele 4* i 5* na Halkidikiju

65

Nije vruće, nego vi niste na moru. Već od sutra možete biti na nekoj od prelepih plaža grčke obale. Najpovoljnije ponude hotelskog smeštaja sa 4* i 5* samo u Travelland-u!

Izvor: pixabay.com

Poluostrvo Halkidiki obiluje zlatnim peskovitim plažama i borovom šumom pa se kaže za njega da je najslikovitija oblast Grčke. Na Halkidikiju nijedna tačka nije udaljena više od 137 kilometara od vode, što znači da je najveći broj hotelskih kapaciteta i resortova smešten blizu ili na samoj plaži. Od mnogobrojnih hotela iz ponude agencije “Travelland” izdvajamo one za koje sigurno znamo da ispunjavaju sva očekivanja.

Na poluostrvu Kasandra, jednom od krakova Halkidikija, tačnije u mestu Hanioti nalazi se Grand Otel 4* sa vrlo atraktivnom cenom – Za boravak u julu na 7 noćenja uz uslugu polupansiona treba izdvojiti 709 evra, dok je u avgustu najniža cena 560 evra. Termini u julu: 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31.07. Smešten je na samoj obali, u blizini gradskog parka. Grand Otel raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži.

Xenios Theoxenia Hotel 4* se nalazi na oko 3 km od mesta Uranopolis i oko 120km od aerodroma u Solunu. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona, uz mogućnost doplate za all inclusive. Boravak na 7 noćenja može da vas košta od 685 evra u julu. Na 10 noćenja od 11.07. cena iznosi 975 evra. Sve cene su izražene kao cene po SOBI. Mesta ima i u hotelu Alexandros Palace 5* koji se takođe nalazi na 5 km od mesta Uranopolis. Cena sobe od 11.7. kreće se od 825 evra (usluga je polupansionska). Cene su već snižene za 35%. Hotel se sastoji od sedam dvospratnih i dve trospratne zgrade.

Hotel okružen prelepom baštom na samoj plaži, Xenios Anastaisa Resort 5*, se nalazi u blizini slikovite luke Nea Skioni na samo 10 km od Haniotija i Pefkohorija. Većina soba u ovom hotelu gleda na more, tako da je ugođaj potpun (cena standardne sobe na 7 noćenja od 975 evra za boravak u julu).

O svm hotelima u Grčkoj se možete raspitati i rezervisati neki od njih na adresi Dobračina 43 u Beogradu. Agencija “Travelland” otvara svoja vrata svakog radnog dana od 9-20h, subotom od 9-16h, ali i nedeljom od 10 do 17 časova. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook Instagram.
Izvor: srbijadanas.com