Za vikend u Crvenki „Slatki dani u srcu Bačke“

4804

Opština Kula, Turistička organizacija opštine Kula i lokalne kompanije među kojima su „Jafa” Crvenka i Šećerana „Crvenka”, organizuju najveću i najslađu manifestaciju „Slatki dani u srcu Bačke” 17. i 18. jula, koja za cilj ima ne samo promovisanje specifičnosti Crvenke kao naseljenog mesta, kroz kulturno zabavni sadržaj nego i promociju slatke industrije zahvaljujući kojoj je Crvenka prepoznatljiva na Balkanu i šire.

Svi koji posete manifestaciju u „Slatkoj ulici“, pronaći će proizvode koje su ponudili Fabrika biskvita „Jafa“ i Šećerana „Crvenka“, kao i brojni privatni proizvođači slatkiša, udruženja žena, Udruženje voćara i vinogradara „Stari podrumi“ iz Crvenke kao i proizvode velikog broja izlagača iz ovog dela Bačke.

Karnevalska atmosfera neće izostati ni ove godine. Slatku manifestaciju obeležiće učešće mažoretkinja, dobošara, uličnih svirača, haos-animatora, mađioničara, žonglera, štulaša-klovnova i folklornih ansambala a program počinje u subotu u 10 časova.
Centralni događaji biće koncerti popularnih pevača u večernjim satima 17. jula nastup Lepe Brene, a 18. jula grupa „Hurricane” i Đanija.


Za sve posetioce manifestacije „Slatki dani u srcu Bačke” organizatori su obezbedili besplatan autobuski prevoz iz svih naseljenih mesta opštine Kula.
Direktor Turističke organizacije opštine Kula, Vladimir Stanković ovom prilikom moli Crvenčane da u subotu i nedelju prošetaju do centra mesta, a da svoje parkinge ostave gostima čiji se dolazak očekuje u velikom broju iz svih krajeva bivše Jugoslavije.