Program za „Slatke dane“ oduševio posetioce manifestacije

2498

Spektakularnim koncertom Lepe Brene, u subotu 17. jula u Crvenki, završen je prvi dan najslađe i najveće manifestacije "Slatki dani u srcu Bačke" koju organizuju opština Kula, Turistička organizacija opštine Kula i lokalne kompanije među kojima su „Jafa” Crvenka i Šećerana „Crvenka”. Pre samog koncerta, posetioce manifestacije su zabavljali DJ COA, DJ SRKA, DJ MARCOS, a prvi put ove godine postavljena je i "Sweet Stage" na kojoj su nastupili Mia&bend, Brown Sugar Duo, Dve gitare, bas i glas i Trojka bend.

Dan je započeo programom za najmlađe, te su se tako u najslađem mestu u Bačkoj predstavile male mažoretkinje, dobošari, ulični svirači, haos-animatori, mađioničari, žongleri, štulaši-klovnovi i folklornih ansambala, a svi posetioci su bili u mogućnosti da pronađu slatke proizvode koje su ponudili Fabrika biskvita „Jafa“ i Šećerana „Crvenka“, kao i brojni privatni proizvođači slatkiša, udruženja žena, Udruženje voćara i vinogradara „Stari podrumi“ iz Crvenke kao i proizvode velikog broja izlagača iz ovog dela Bačke.

Osim građana iz kulske opštine, slatku manifestaciju posetili su brojni gosti, kako iz susednih opština, tako iz cele Srbije, ali i regiona. Veliki broj posetilaca stigao je iz svih eks JU Republika, kao i iz Bugarske i Rumunije.

Na žalost organizatora i svih posetilaca, zbog nepovoljnih vremenskih uslova, izostali su planirani koncerti u nedelju 18. jula, grupe „Hurricane“ i Đanija, ali će se oni zasigurno održati, o čemu će građani biti blagovremeno obavešteni.