Leto 2021: Krećite se, važno je!

197

Kao ljudi, pokrećemo svoja tela da bismo izrazili želje, potrebe, osećanja, misli i ideje. Na kraju, kako i koliko se krećemo određuje koliko ćemo dobro stupiti u kontakt sa svetom i uspostaviti veću svrhu u životu.

IZVOR: REXONA/PROMO

Jasno nam je da se svako kreće na svoj način. Nije važno da li trčite, šetate, jurite za decom, igrate – važno je da nađete svoje načine i da ostanete aktivni.

Pokret znači bolje razmišljanje, jače međusobne odnosi, pronalaženje svrhe u životu i zdrav organizam.

Kretanje je zanimljivo i oslobađajuće. Kretanje je karta za mesto gde se osećate sposobno, slobodno i puni samopouzdanja.

Milion je situacija tokom dana u kojima se krećete, a da niste svesni. Hajde, premotajte ovaj dan i pogledajte koliko ste koraka napravili, koliko ste puta taj korak ubrzali, koliko dugo ste šetali sa decom ili osobom koju volite ili sa kućnim ljubimcem. Da li ste danas odvrnuli muziku i đuskali dok ste spremali kuću? Da li ste se pomerali u ritmu muzike za ples dok ste se spremali za faks ili posao? Da li ste, dok ste spremali klopu, nekoliko puta skoknuli do prodavnice, do dnevne sobe da nešto uzmete? Da li ste zalivali cveće i nekoliko puta išli po vodu? Da li ste se popeli na prste da poljubite ljubav svog života kad je krenula iz kuće u dan?