Kula – u našem gradu se otvara novi studio za učenje engleskog jezika Spotlight.

1008

Misija i vizija studija Spotlight jeste da vam pomogne da se konačno oslobodite straha da progovorite na engleskom jeziku. Naš cilj je da vam pokažemo da, ne samo da nije teško koristiti engleski jezik, već da svako može da ga nauči i zasija na svakom životnom polju i otvori sebi nove poslovne mogućnosti.

Studio nudi tečajeve engleskog jezika za sve uzraste – decu školskog uzrasta, kurseve za odrasle kao i pripremne kurseve za polaganje ispita Kembridž univerziteta. Nastava će se odvijati u malim grupama (do 8 polaznika) uz maksimalnu izloženost engleskom jeziku – kroz uputstva, motivisanje i ohrabrivanje polaznika da samostalno progovore.

Nastavu će izvoditi profesor Marina Ćurić, master filolog engleskog jezika Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, sa 10 godina iskustva u nastavi i koja ume da stečeno znanje kroz rad u osnovnoj i srednjoj školi, kao i saradnji sa inostranim školama, pretoči u interaktivnu nastavu oplemenjenu najmodernijim nastavnim sredstvima.

Upis će se vršiti u periodu od 30. avgusta do 3. septembra u prostorijama studija, u ulici Maršala Tita 91b/4 (pasaž preko puta diskoteke Tvrđava). Početak nastave je planiran za 6. septembar tekuće godine.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona 060/6260694 ili nas pronađite na društvenim mrežama.

Facebook: Spotlight by Marina (https://www.facebook.com/Spotlight-by-Marina-102377782152460/?ref=pages_you_manage)

Instagram: @spotlightbymarina

Očekujemo vas!