Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin posetio opštinu Kula

3757

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas u Kuli sa predsednikom opštine Damjanom Miljanićem i istakao da je osnovni cilj policije zaštita i bezbednost građana, ali da je sve lakše i bolje kada policija ima i podršku lokalne samouprave.

Ministar se zahvalio opštini Kula koja je namenila i poklonila zgradu za novu policijsku stanicu, naglasivši da je to primer dobre saradnje policije i lokalne samouprave.

„Pripadnici policije su tu da štite svakog građanina Srbije, da štite našu decu i svakog običnog čoveka koji pošteno živi od svog rada. Hvala vam što cenite rad policije u Kuli kojoj ste poklonili novu zgradu. Nova zgrada policije zasigurno će poboljšati kvalitet usluga i rada naših pripadnika, a građani Kule će svoje potrebe moći da realizuju mnogo brže i efikasnije“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

„Izuzetna mi je čast i kao čoveku i kao predsedniku opštine, što je gospodin Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova posetio danas Kulu. Verujem da je više nego ikad primetno koliko se Ministarstvo u kom je gospodin Vulin minstar bori za svoj narod, ali i nesebično pomaže drugim državama, kao i da je naša zemlja ponosna na njih“, rekao je predsednik opštine Kula Damjan Miljanić.