Sani Optik u Kuli svečano počeo sa radom

1007

Savremeni Centar za vid i sluh u Kuli počeo je sa radom u ponedeljak 09. avgusta, na adresi Josipa Kramera 20A, na kraju šetališta kod mosta.

sani-optik-kula

Tradicija i iskustvo dugi 69 godina, 62 centra za vid i sluh u 44 grada u Srbiji i Republici Srpskoj, čine Sani Optik lojalnim partnerom, a profesionalna usluga i stručno osoblje kvalifikuju nas kao Eksperte za vid i sluh.

Sa željom da se što većem broju naših klijenata širom Srbije i Republike Srpske dostupnim učini kvalitetan asortiman, prodajno mesto u Kuli  nudi:

– dioptrijske i naočare za sunce poznatih brendova: Gucci, Saint Laurent, Mont Blanc, Salvatore Ferragamo,  Baldinini, Lacoste, Ana Hickmann,  Furla, Nina Ricci, Lozza, Escada, Police, Puma, Benetton, Roccobarocco, Replay, Cerruti, Maje, Vespa, Mario Rossi, Emilia, Enni Marco, Banana Moon, Waldorf, Enrico Cecchi itd. 

– dioptrijska stakla i kontaktna sočiva svih vrsta,

– slušne aparate švajcarskih proizvođača: Phonak i Sonic,

– prateći pribor,

BESPLATNA PROVERA VIDA I SLUHA

U skladu sa visokim zahtevima kvaliteta robe i usluga, klijentima nudimo ne samo odabran izbor modela, već i brzu i sigurnu uslugu ugradnje dioptrijskih stakala u okvire, izrade naočara, izrade individualnih oliva za slušne aparate i besplatne provere vida i sluha.

Proces rada organizujemo poštujući sve mere za sprečavanje širenja virusa Covid – 19.

Kao dobavljač Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja Sani Optik će  isporučivati medicinska pomagala preko recepta osiguranicima u Kuli.

Povodom otvaranja sve klijente očekuju brojni popusti i pogodnosti, kao i poklon vaučeri od 2.000 dinara za kupovinu dioptrijskih naočara.

Centar za vid i sluh u Kuli se nalazi na sledećoj adresi: Josipa Kramera  20A, (na kraju šetališta kod mosta), telefoni:  063/101-72-11, 025/515 0062.

sani-optik-naocare-kulasani-optik-kula-naocare