Prijem za prvake OŠ „20. oktobar“ Sivac, đacima uručen školski pribor

798

Uoči početka nove školske godine u OŠ “ 20. oktobar” Sivac, upriličen je svečani prijem za đake prvake. Mališanima su dobrodošlicu poželeli predstavnici škole i lokalne samouprave na čelu sa predsednikom opštine Damjanom Miljanićem, koji im je uručio poklone u vidu školskog pribora.

-Čast mi je da vas pozdravim na početku školske godine i na početku vašeg novog dela života, koji će, uveren sam, biti lep i prijatan. Za ovu školsku godinu, opština Kula je za sve đake prvake sa naše teritorije spremila poklone u vidu školskog pribora i poklon paketa Saveta za saobraćaj, rekao je predsednik Miljanić i istakao da je obrazovanje osnov za napredovanje i uspeh.

-Obrazovanje je nešto što je gotovo besplatno i dostupno je na celom svetu, jer živimo u jednom globalnom svetu, tako da je samo na vama, dragi đaci da uzmete sve ono čemu vas učitelji, nastavnici, a kasnije i profesori uče. Jedini put ka uspehu je školovanje, zaključio je predsednik opštine Damjan Miljanić.

U toku sledeće nedelje sve škole sa teritorije opštine Kula upriličiće prijeme za đake prvake, kada će im biti uručen školski pribor i poklon paketi.