Jedna osoba nastradala u saobraćajnoj nesreći kod Vrbasa, više povređenih

5387

U opštini Vrbas u poslednjih nekoliko sati desile su se tri saobraćajne nesreće, a u nesreći kod naselja Bačko Dobro Polje smrtno je nastradalo jedno lice.

Izvor: Ilustracija (pixabay.com)

Na teren je izašla ekipa hitne pomoći Doma zdravlja u Vrbasu, a dežurni lekar, primarijus dr Zoran Milanov, naglašava da su dve saobraćajne nesreće sudari kamiona i putničkih vozila u kojima su bili samo vozači:

„U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se poslednja dogodila smrtno je nastradalo jedno lice, u pitanju je muškarac koji je poginuo na mestu nesreće. Nesreća se dogodila na deonici puta sa krivinom gde smo i ranije zaticali teške saobraćajne nesreće. U drugoj udesu kamion je odbacio automobil van puta, ali je vozač prošao sa lakšim telesnim povredama i bio je sam u kolima. I u trećem udesu povređeni imaju lakše telesne povrede. Sve se izdešavalo za samo nekoliko sati i rezultat je naglih pogoršanja uslova za vožnju, te apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da vožnju prilagode vlažnim kolovozima i velikoj količini blata koja se zbog poljoprivrednih radova nalazi na putevima i čini ih izuzetno klizavim,“ ističe doktor Milanov iz Službe hitne pomoći u Domu zdravlja u Vrbasu.

Izvor: rtv.rs