PU „BAMBI“ URUČENA SEDIŠTA ZA BICIKLE

591

U cilju bezbednosti učesnika u saobraćaju, ovoga puta biciklista, Savet za saobraćaj opštine Kula obezbedio je i ove godine sedišta. Sedišta je direktorici Predškolske ustanove „Bambi“ Snežani Bulatović uručio Karolj Valka, predsednik Saveta za saobraćaj opštine Kula. On je tom prilikom rekao da su sedišta obezbeđena prvenstveno zbog bezbednosti u saobraćaju.

„Ovaj vid saradnje između lokalne samouprave i PU „Bambi“ je veoma dobar i nadam se da će i roditelji biti zadovoljni, jer smo kupili kvalitetna i bezbedna sedišta“, rekao je Karolj Valka.

Snežana Bulatović direktorica PU „Bambi“ se zahvalila lokalnoj samoupravi i Savetu za saobraćaj na poklonu i rekla da će sedišta biti podeljena deci koja su rođena u kalendarskoj 2019. godini, ali koja imaju brata ili sestru koji takođe, pohađaju vrtić.
„Na ovaj korak smo se odlučili zajedno sa Savetom za saobraćaj zbog toga što će više dece moći da koristi sedišta. Istovremeno na ovaj način promovišemo zdrav način života, vožnju bicikla i razvijamo ekološku svest dece i njihovih roditelja“, rekla je Snežana Bulatović.