Još jedna od pet miliona laži interesne grupe koja radi u korit Đilasa i Šolaka

87

U nastojanju da od građana Vrbasa sakriju činjenicu da nemaju sopstvenu politiku, program i ideje, nekolicina pojedinaca iz fantomske organizacije "1 od 5 miliona" koji se bezuspešno predstavaljaju kao opozicija Srpskoj naprednoj stranci, pokušavajući da prevare i obmane javnost Vrbasa, kao i da odgovoran i transparentan rad Opštinske uprave koju vodi Srpska napredna stranka prikažu kao svoj rezultat.

Međutim, u pitanju je samo jedna od pet miliona neistina koje svakodnevno izgovara ova grupa spletkaroša i opsenara. Opštinska uprava Vrbas, od kada njom rukovodi Srpska napredna stranka, za razliku od vremena, kada su je vodili kradljivci tuđih zasluga, sve radi transparentno i u korist građana. Jer, SNS nema šta da krije. Već dva meseca, ceo Vrbas zna da sredinom septembra dolazi do povećanog punjenja opštinskog budžeta, te da će krajem septembra biti isplaćene naknade i davanja za novorođene bebe.

Isto tako, Vrbas zna da bi naknade bile isplaćene još ranije, da Opštinska uprava Vrbas u poslednjih godinu dana, nije morala da vrati preko 700 miliona dugova, zaostalih iz vremena vladavine nekih drugih stranaka, sa kojima vi pravite mrežu prevara i obmana, u uzaludnom pokušaju da opravdate silni novac koji u vas investiraju Đilas i Šolak.

Građani Vrbasa pouzdano znaju ko radi u njihovu korist, a ko se udružuje i povezuje da bi se dočepao vlasti, ali ne da bi brinuo o dobrobiti građana i vrbaske dece, već da bi mogao opštinski budžet da prelije u privatne džepove, sebe i svojih mentora. Vrbašani znaju i da su opštinu u dužničko ropstvo gurnuli vaši politički prijatelji i partneri, s čijom vizijom i idelogijom se posvećujete i predstavljate produženi pipak hobotnice koja je opljačkala Vrbas i pretvorila ga u svog taoca. Međutim, to vam više nikad neće poći za rukom.
Građani Vrbasa su na poslednjih nekoliko izbora, kao i na nedavno održanim izborima za Mesne zajednice pokazali da veruju politici Srpske napredne stranke, a ne političkim avanturistima, koji se služe obmanama i izmišljotinama.

Srspka napredna stranka i rukovodstvo opštine Vrbas nastaviće da rade transparento u interesu svih građana Vrbasa, i sve naknade i sve obaveze biće izmirivane na vreme, a završićemo i izgradnju domova kulture, vodovoda, kanalizacije, rekonstrukciju škola i vrtića, izgradićemo dečija igrališta, i omogućićemo da deca Vrbasa imaju najbolje uslove za školovanje i odrastanje. Do tada, vi i vaši mentori možete da nastavite sa onim što najbolje znate – da varate građane.