ČEMU SLUŽE 9 WISHES AMPULE ZA LICE I KAKO SE KOMBINUJU?

137

Ako ste se ikada pitali kako žene iz Azije imaju svršen i mladolik ten, znajte da odgovor leži u fenomenu zvanom korejska kozmetika. Iskustva korisnica sa našeg podneblja zaista su odlična, pa smo samo za vas istraživali kako kod nas funkcioniše prodaja korejske kozmetike, može li se poručiti korejska kozmetika online, ali i koji će preparati učiniti da vaša koža zablista kao kod azijskih lepotica.

Serum ili ampule?

Ako ne znate u čemu je razlika između seruma i ampula, znajte da se i serumima i ampulama tretira određeno stanje kože, ali su ampule znatno jače i koncentrovanije od seruma. Ampula je vaša personalna nega i tretira problem koji vi želite. Mogu da budu spakovane u vidu malih ampula za jednu primenu, na šta smo navikli, ali i u bočicama poput seruma.

Pročitajte kakve vam to različite ampule za lice nudi korejska kozmetika, iskustva i rezultate posle samo nekoliko primena, pa iskoristite da odabrani proizvod naručite lako i jednostavno na korejska kozmetika online. U poslednjih nekoliko godina prodaja korejske kozmetike porasla je širom sveta, a sda ćete videti i zašto.

9 Wishes ampule su najbolji primer targetirane nege, bez mirisa su i lako se uklapaju u dnevnu rutinu.

Ako imate suvu, osetljivu i dehidriranu kožu, 9 Wishes Hydra ampula učiniće je dugotrajno hidriranom, jer sadrži 51% vodenog ekstrakta kokosa umesto vode i 25% hijaluronske kiseline koja omogućava intenzivnu hidrataciju.

Ako vam je koža beživotna i umorna, 9 Wishes Vitamin ampula je vitaminska formula koja, pored 50.000 mg vode iz ploda jabuke, u sebi sadrži i vitamin B3, C, E, ekstrakt korena jedne od najstarijih biljaka, japanske pršljenke (Sciadopitys Verticillata, lat.), kao i ekstrakt meda, pa snažno ojačava odbrambenu moć kože i dubinski je hrani.

Sigurno ste od svojih baka čule za masku od kvasca. Za ovaj biser nege koji nudi korejska kozmetika, iskustva korisnica su fenomenalna, jer 9 Wishes Oxygen ampula snažno revitalizuje i hrani kožu. Sadrži fermentisani filtrat kvasca i beta glukan koji jačaju prirodni odbrambeni mehanizam vaše kože.

Zreloj koži, koja je sklona flekama, namenjena je 9 Wishes White je ampula za ujednačavanje tena koja umesto vode sadrži čak 73% ekstrakta pirinča bogatog vitaminima i mineralima koji hrane kožu. Obogaćena je ekstraktom bisera, niacinamidom, glutationom, ekstraktom sladića i mnogim biljnim antioksidansima.

9 Wishes Collagen ampula je protiv bora. Umesto vode sadrži morsku vodu uz “ultimate kolagen patent” (hidrolizovani kolagen, peptidi i hijaluronska kiselina) koji se uspešno bori sa borama i gubitkom tonusa i vašem licu nepogrešivo vraća elastičnost i mladalački sjaj. Baš zbog ovih ampula, shodno svetskom trendu, porasla je prodaja korejske kozmetike i na našim prostorima.

9 Wishes Calm je ampula za umirenje i tretman osetljive kože, kože sa crvenilom, aknama i bubuljicama, rozaceom. Sadrži 20 000 mg ekstrakta centele koji umiruje i štiti kožu, alantoin koji hrani i umiruje i ekstrakt aloje koji hidrira, što je čini idealnom i za mladu, problematičnu kožu.

9 Wishes Pine je umirujuća serum ampula za iritiranu kožu sa crvenilom. Ekstrakt borovih iglica (Pinus Densiflora, lat.) ima antimikrobni efekat i štiti kožu od iritanasa. Ekstrakt divljeg pelina (Artemisia Vulgaris, lat.) ima antibakterijsko i protivupalno dejstvo čime popravlja stanje kože.

Korejska kozmetika – iskustva u kombinovanju

Ukoliko kožu treba umiriti i popraviti njenu zaštitnu barijernu funkciju, nanesite prvo Calm, a potom Oxygen. Ako tretirate fleke i umornu koža bez sjaja, za vas su White i Vitamin. Ako ste rešile da objavite rat borama, najbolja kombinacija su Hydra i Collagen.

 

Osetite na svojoj koži,uz 9 Wishes ampule, magiju koju nudi korejska kozmetika. Iskustva su zaista fenomenalna i to je razlog zbog koga na našim prostorima raste prodaja korejske kozmetike. Vaše je da odlučite i jednostavno poručite, jer je korejska kozmetika online na samo jedan klik od vas.