Održana nastava za srednjoškolce smera turističko-hotelijerski tehničar u hotelu „Sole Mio“ u Kuli

537

Srednjoškolci smera turističko-hotelijerski tehničar „Petro Kuzmjak“ iz Ruskog Krstura, posetili su hotel „Sole Mio“ u Kuli u organizaciji profesora Anike Vojčena i Veselinke Bačić. Poseta je organizovana u okviru blok nastave čiji je cilj bio da se učenici upoznaju sa realnim poslovnim uslovima jednog garni hotela i dobiju detaljan uvid u celokupno poslovanje ovog ugostiteljskog objekta za smeštaj kategorisanog sa tri zvezdice.

Učenike je srdačno primila menadžerka hotela Milica Obradović koja je pružila detaljne informacije o osnovnim i vanpansionskim uslugama,smeštajnim kapacitetima,poslovanju recepcije, načinima rezervacije, hotelskom informacionom sistemu i saradnji hotela sa drugim poslovnim partnerima. Učenici su imali prilike da se uvere u visoku ocenu ovog hotela na Booking-u, jednoj od najvećih svetskih platformi u sferi putovanja.

Hotel su obišle i direktorica škole Natalija Budinski i pomoćnik direktora Ljiljana Fina koje su sa menadžerkom razgovarale o budućoj saradnji i mogućnosti obavljanja stručne prakse naših učenika u hotelima „Sole Mio“ u Kuli, u Novom Sadu i velnes centru „New Museum“ Kula.