Nova izolacija za pomoćni objekat na „Vodici“

166

Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić obišao je danas radove na pomoćnom objektu koji se koristi za duhovne vežbe, u okviru crkve „Vodica“ u Ruskom Krsturu. Na pomenutom objektu se radi izolacija.

Vlado Čizmar, član Crkvenog odbora podsetio je da se posle uvođenja vodovoda na objektu, popravljanja bankina pored puta, menjanja PVC prozora, uz pomoć lokalne samouprave i predsednika opštine Damjana Miljanića sada radi i izolacija pomoćnog objekta i da su za to izdvojena finansijska sredstva u iznosu od 300.000,00 dinara.

Čizmar ističe da je cilj je da se povežu sa Turističkom školom, kako bi povećali i broj
gostiju na spavanju koji je i ovo godine bio značajan. Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić je rekao da je suština u ljudima koji se bave Ruskim Krsturom, da li u školi, crkvi, javnom preduzeću ili bilo kom drugom segmentu, ali se prepoznaje i vidi da iskreno vole svoje mesto i da sa velikom ljubavlju to rade, te istakao da će lokalna samouprava nastaviti da neguje njihovu ljubav i entuzijazam prema svom mestu ili kao što je danas slučaj, prema prostoru koji žele da urede, kao i da pomaže finansijski.