Počeli radovi na rekonstrukciji poda u crvenačkoj hali

619

Radovi na sanaciji i rekonstrukciji hale “Slobodan Čile Mišković” u Crvenki, koji su započeti rekonstrukcijom krova, nastavljeni obnavljanjem LED rasvete u hali i postavljanjem nove stolarije, nastavljeni su danas postavljanjem novog poda.

Direktor Sportskog centra opštine Kula Vladan Račić vrlo emotivno je doživeo početak radova u hali.

-Preko trideset godina, svaki dan sam u ovoj hali i ona mora da se renovira. Ovo je četvrta faza radova i verujem da će da bude na ponos svih građana Crvenke. Račić je istakao da ovi radovi obuhvataju još i postavljanje rampi za osobe sa invaliditetom i ulaz za hitne slučajeve, a rok za završetak radova je 60 dana.

Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić je istakao da već godinama unazad sredstvima Pokrajine, opštine, a u ovom slučaju i sredstvima Ministarstva za sport, fazno je rekonstruisan jedan od najznačajnijih sportskih objekata u opštini Kula.

-Urađena je rekonstrukcija krova, postavljena je nova LED rasveta, urađeni su portali i zamenjena je stolarija, a sada je na red došlo i menjanje poda. Nadamo se da će sledeće godine doći do radova na izolaciji i da ćemo time završiti radove na ovoj hali, rekao je predsednik Miljanić.

Prilikom ranije posete hali, ministar Vanja Udovičić i Ministarstvo sporta i omladine su prepoznali potrebe Sportskog centra opštine Kula za obnavljanjem sportske infrastrukture, te su obezbedili potrebna sredstva za ove radove, zaključio je predsednik Miljanić.