Spremite se za slavu uz ovonedeljnu Plus Cash&Carry ponudu

157

U ovonedeljnoj Plus Cash&Carry ponudi, koja traje do 28. oktobra, pronađite veliki izbor pića, namirnica, slatkiša, voća, kozmetike i kućne hemije i drugih proizvoda i to sve po najboljim cenama na tržištu.

Iz ovonedeljne ponude izdvajamo mandarine, kilogram, po izuzetnoj ceni 99,99 dinara. Kilogram svinjskog buta bez kostiju ove nedelje platićete 549,99 dinara, dok ćete za mešavinu za rusku salatu izdvojiti 99,99 dinara. Ne propustite sjajnu ovonedeljnu ponudu – za samo 849,99 dinara kupite  2×200 grama Grand Gold kafe i staklenu džezvu!

Počela je sezona slava! U Plus Cash&Carry-ju možete da nabavite sve što vam je potrebno kako biste pripremili kolače i druge poslastice za slavu koja se bliži. Mlevenu plazmu od 400 grama + 100 grama gratis platićete samo 239,99 dinara. Za Vitalov stoni margarin od 250 grama izdvojićete 57,99 dinara, a za Trivitove slatke rozen kore 249,99 dinara. Celu slavsku ponudu možete da pogledate u aktuelnom lifletu!

Ukoliko idete na slavu, predlažemo da izaberete nešto iz bogate Plus Cash&Carry ponude vina.

Kao i svake nedelje, Plus Cash&Carry je i ovog puta pripremio bogat izbor kozmetike i kućne hemije, a celu ponudu pogledajte u aktuelnom lifletu: