U toku je upis za B kategoriju u Auto školi „Šljivić“

223

Auto škola "Šljivić" iz Kule vrši upis kandidata koji žele da steknu dozvolu B kategorije. Ne propustite priliku, upišite se već sada u najbolju auto školu u okolini!

Instruktori koji će raditi sa vama su pre svega stručni ljudi, dostupni za sva vaša pitanja, koji će vam biti izuzetno posvećeni tokom grupne teorijske nastave, a posebno kasnje, kada na red dođe individualna praktična nastava.

 Pored velike količine znanja koje će vam preneti, Auto škola „Šljivić“ nudi niz pogodnosti za svoje kandidate. Kao prvo, teorijska nastava se izvodi u dva termina, kako biste uspeli da je uskladite sa svojim obavezama u školi ili na poslu. Za termine praktične nastave takođe ne morate da se brinete jer je vreme održavanja svakog časa dogovoreno sa vašim instruktorom.  Takođe, Auto škola „Šljivić“ nudi pogodnost plaćanja na 12 meseci, preko administrativne zabrane.

Upis u Auto školu „Šljivić“ je veoma jednostavan. Potrebno je samo da pošaljete svoje podatke tako što ćete popuniti formu na sajtu, na sledećem linku: https://autoskolasljivic.com/online-upis/ i bićete kontaktirani za dalji dogovor. Auto školu „Šljivić“ možete da posetite i na adresi Veljka Vlahovića 27V (pored kanala), kao i da ih pozovete na brojeve 025/724-232 ili 063/547-788.