FK „Kula“ obeležila kraj jesenjeg dela polusezone: na proleće istim tempom

691

Tradicionalno druženje igrača, članova uprave i prijatelja FK „Kula“ povodom kraja prvog dela sezone održano je u subotu u pečenjari „Đole“. Neizbežno rezimiranje utisaka, kao i početno definisanje planova za prolećni deo sezone bili su u fokusu ovog okupljanja. Prvo mesto na tabeli obavezuje sve u klubu na ozbiljan rad i trud kako bi taj status i u drugom delu sezone bio rezervisan za „Kulu“.

Trener ekipe Slobodan Kukolj zadovoljan je prikazanim od strane njegovih pulena, ali isto tako očekuje da se jesenji bilans ponovi i na proleće:

„ Kada se pogleda tabela, jasno je da sam prezadovoljan. Momci su pokazali rad, red, ozbiljnost i zalaganje i ovo je samo logičan sled svega toga prikazanog. Ipak, mesta za opuštanje nema, jer nas vrlo brzo, već nakon praznika, očekuju pripreme za prolećni deo sezone, u kom je primarni cilj da ne dođe do opuštanja i da se sadašnji nivo radne etike i pristupa igri održi kako bi plasman u Područnu ligu Sombor postao ostvaren cilj“.

Podsećanja radi, FK „Kula“ je na prvom mestu Međuopštinske lige Sombor-prvi razred, što je, po kotiranju, šesti rang takmičenja. Skoro čitavu polusezonu vodila se žestoka bitka između „Kule“, staparskog „Hajduka“ , odžačkog „OFK“ i sivačkog „Poleta“. Na kraju, sa bodom prednosti ispred „Hajduka“ Kula je zauzela čelnu poziciju. Ipak, imajući u vidu da je razlika između prvog i petog na tabeli samo pet bodova, jasno je da nas očekuje izuzetno zanimljiv prolećni deo sezone.

M.Delibašić