KULA – HUMANITARNA IZLOŽBA ZA LENKU I NAĐU

421

U saradnji sa Narodnom bibliotekom u Kuli, otvorena je humanitarna izložba kreativnih radova učenika III-3 razreda, Osnovne škole "Petefi brigada" Kula, učiteljice Marijane Kolarić, u sklopu projekta "Naše malo, nekome mnogo znači" koji je deo projekta "Upoznaj filantropiju".

OŠ "Petefi brigada" Kula / Foto: B. Grbić, fotopres.com

Davanjem novčanog priloga pomoći ćete lečenje dve devojčice, Lenke Bogovački i Nađe Bokan.

Ujedno obaveštavamo sve posetioce koji se odluče na učlanjenje u biblioteku, takođe će tim novcem učestvovati u humanitarnoj akciji.

Izložbu možete posetiti svakog radnog dana od 8 do 18 časova u Narodnoj biblioteci u Kuli, u zgradi Pionirskog doma, od 8. do 17. decembra 2021. godine.

Na izložbi ćete videti produkte projekata učenika III-3 , kao i bogatu i veoma zanimljivu kolekciju figurica od fimo mase učenice Rine Repčak, za koju je dobila 1. nagradu na međunarodnom konkursu „Dah letnjeg vetrića, pun krilatih bića“, a moći ćete da saznate i šta je Filantropija i zašto treba činiti dobra dela.

POMOZIMO LENKI I NAĐI DA IMAJU SREĆNO DETINJSTVO!
PODRŽITE NAS I DOĐITE NA NAŠU IZLOŽBU PORUČUJU VAM

Leptirići učiteljice Maje , OŠ „Petefi brigada“ Kula i NARODNA BIBLIOTEKA KULA.

Hvala na podršci Opštini Kula, Udruženju Plava ptica iz Kule, Društvu učitelja opštine Kula i svim institucijama, školama,medijima, građanima koji dođu na izložbu!

DA BUDEMO HUMANI JER „NAŠE MALO, NEKOME MNOGO ZNAČI!“