Društvu za sport i rekreaciju invalida opštine Kula uručeno priznanje Sportskog saveza invalida Vojvodine

160

Juče je u Novom Sadu u Sportskom savezu invalida Vojvodine održana prigodna svečanost na kojoj su najuspešnijim organizacijama invalida sportista u Vojvodini uručena priznanja za ostvarene rezultate na pokrajinskim prvenstvima invalida Vojvodine u toku 2021. godine.

Za priznanja se nadmetalo ukupno dvanaest opštinskih organizacija invalida sportista u deset sportskih disciplina. Društvo za sport i rekreaciju invalida opštine Kula je u tako jakoj konkurenciji u generalnom plasmanu zauzelo treće mesto sa ukupno osvojena 93 boda. Treće mesto je svakako uspeh, jer su naši sportisti invalidi iza sebe ostavili organizacije iz velikih gradova kao što su Subotica, Pančevo, Kikinda i drugi, a osvajanjem trećeg mesta u generalnom plasmanu naši sportisti invalidi su potvrdili prošlogodišnji učinak.

Ispred naših sportista invalida bile su ekipe Zrenjanina, koja je završila na drugom mestu sa 94 i po boda i ekipa Novog Sada koja je bila najbolja sa 100,5 bodova. Predsednik Sportskog saveza invalida Vojvodine Milorad Kilibarda je vođama tri najuspešnije organizacije uručio pehare i zahvalnice za ostvareni plasman. U ime Društva za sport i rekreaciju invalida opštine Kula pehar i zahvalnicu je primio predsednik Društva Dragan Đumić.

Izvor: qmedia