RENOVIRAN RESTORAN EKONOMSKO – TRGOVINSKE ŠKOLE

1921

Nakon nekoliko decenija restoran Ekonomsko – trgovinske škole u Kuli je dobio novi izgled. Renoviran izgled restorana nije samo estetika enterijera, već i sama funkcionalnost koja je podrazumevala investicviju u grube radove.

S obzirom da je Opština podržala renoviranje, predsednik opštine Damjan Miljanić, naveo je da će radovi koji se privode kraju biti od značaja kako korisnicima restorana tako i učenicima koji pohađaju stručnu praksu. Dodao je da Opština kontinuirano ulaže u školu i da je važno naglasiti, kada je reč o ovoj školi, to da je završena projektna dokumentacija za rekonstrukciju čitave škole ali i za izgradnju sale za fizičko koja nikada nije postojala i da su sredstva za to obezbeđena. Kako se u narednom periodu očekuje raspisivanje javne nabavke, Miljanić je istakao da je ovo od osnivanja škole najvažnija i najveća investicija.

Direktorica Ekonomsko- trgovinske škole, Marina Džakula je iskoristila ovu priliku da istakne koliki je značaj za školu, zaposlene a pre svega za učenike jedna ovakva investicija i da je ne samo zadovoljna nego i ponosna na renoviranje i ulaganja koja su ostvarena u zadnjih par godina. Direktorica škole Marina Džakula sva ulaganja koja su izvršena u školi vidi kao podstrek kako za nastavni kadar tako i za učenike. Ona je dodala da su ove investicije u školu odrađene u kratkom vremenskom periodu i da su to prve investicije u poslednjih par decenija.

Direktorica Džakula je napomenula da je za ovakve stvari krucijalno to što je predsednik opštine uvek rad da sasluša potrebe i na njih odgovori što je brže i efikasnije moguće.