Sajam zapošljavanja u Kuli

378

Nacionalna služba za zapošljavanje , Filijala Sombor organizuje 24. marta sajam zapošljavanja u Kuli, u sali „Nepker“, Josipa Kramera 45, u periodu od 11 do 13 časova.

Učešće na sajmu je potvrdilo 15 poslodavaca koji su ponudili preko 200 slobodnih radnih mesta. Ponuda radnih mesta je veoma bogata, tako da će posetioci sajma imati priliku konkurisati za pozicije operatera u proizvodnji, šivača, obućarskih radnika, pozicije vagara, operatera na vakuum ukuvačima, električara, bravara, kontrolora kvaliteta, rukovaoca laboratorije, traktorista, agronoma, pomoćnih radnika za navodnjavanje i berbu, prodavaca i servisera računara, komercijalista, portira, konobara, kuvara, mesara, hemijskih i prehrambenih tehničara i mnogih drugih.

Na dan sajam 24 marta 2022. godine za posetioce Sajma zapošljavanja biće organizovan besplatan prevoz. Prevoznik „Putokaz“ će na svojim redovnim linijama besplatno prevoziti nezaposlena lica. Kao dokaz o nezaposlenosti nezaposlena lica treba da ponesu evidencioni karton ili Uput za Sajam zapošljavanja.