“Slatki dani u srcu Bačke“ i ove godine nadmašuje očekivanja

2135

U organizaciji Opštine Kula, Turističke organizacije opštine Kula i lokalnih kompanija i preduzeća i ove godine će se tokom vikenda, 14. i 15. maja, održati spektakularna manifestacija ''Slatki dani u srcu Bačke''. Već godinama unazad ovom manifestacijom se ne promoviše samo Crvenka i opština Kula, već kroz raznovrstan spektakularan program promoviše se i industrija ovog naselja po kojoj je i Crvenka poznata.

Otvaranje ove manifestacije zakazano je za subotu od 11 časova nakon čega sledi program namenjen svim generacijama. Pored organizovanog upoznavanja mladih sa poznatim zvezdama Tik Toka, preko mažoretkinja i brojnih animacija i zabava ove godine organizovan je i “Sweet stage“ na kojem će tokom dva dana nastupiti mnogobrojni bendovi- Dve gitare i bas, Vojvođanski bluz bend, Roy when you walk, Dinamika bend i čuveni bend Griva.

Zvezda čiji će nastup svakako obeležiti prvi dan festivala je Marija Šerifović, pre koje će nastupiti i fantastična Tina Ivanović. Zvezda druge večeri festivala je nenadmašiva Dragana Mirković.

Za sve posetioce manifestacije „Slatki dani u srcu Bačke” kao i predhodnih godina organizatori su obezbedili besplatan autobuski prevoz iz svih naseljenih mesta opštine Kula, a tačan raspored polaska možete pogledati na našim društvenim mrežama.