Humanitarni dan u Vrbasu 22. maj – „Mala škola“ opet ujedinjuje ceo grad

144

Složni komšiluk je pre samo dve godine krenuo u akciju sredjivanja terena a sada može da se pohvali sa fudbalskim, odbojkaškim, košarkaškim terenima, teretanom i dečijim igralištem. Pre samo mesec dana postavljena je profesionalna Bergo podloga za basket 3x3 i već krećemo u afirmaciju najboljeg košarkaškog terena u gradu, i to na najbolji način, organizacijom prvog humanitarnog basket 3x3 turnira.

Sva kotizacija i priliv novca od sponzora ići će za pomoć u lečenju naših mladih sugradjana, Nadje Tufegdzic i Koste Pećanca. Organizovaćemo prodajne štandove sa pljeskavicama, slatkišima, slanišima, kolačima, grickalicama, sokovima i pivom za najstarije i sav prihod od prodaje ide takodje za lečenje Nadje i Koste.
Taj dan ćemo takodje organizovati aukcijsku prodaju za malu Mašu Pleskonjić is Sivca. Našoj akciji priključili su se Novica Veličkovic koji je dao potpisan dres sa oproštajne utakmice Partizana, Dusan Bulut-najbolji igrač basket 3×3 na svetu dao nam je potpisan dres. Naša Vrbašanka Maša Janković dala je reprezentativni dres sa kojim je osvojila Evropsko prvenstvo. Akciji su se pridružili KK Partizan i KK Zvezda koji su donirali dres sa potpisom svih igrača. Takodje na aukciji će biti slika manastira Ostog našeg umetnika Andrije Dukića.
Licitaciju ćete moći da pratite na FB stranici Humani Vrbas i limundo!
Po svemu sudeći ovo će biti najveća humanitarna sportska organizacija u Vrbasu. Za samo dva dana prijavilo se 24 ekipe (100 basketaša) i tu smo morali da zaključamo prijave jer se turnir igra jedan dan.
Da ovaj turnir bude veliki pored organizatora iz udrženja “ Vrbaški trening centar“ i „Humani Vrbas“ pridružili su se sponzori bez kojih ništa ne bismo mogli da uradimo:
Kancelarija Za Mlade Vrbas,
Tesla pomoć na putu- deliće besplatne pakete pomoć na putu za sve gledaoce.
Pepi Flips
Voda  Diva
Samba kafa
STR Vodice
ITI- deliće majice publici
Mesara Boki- peći ćemo pljeskavice
I mesna zajednica
Štamparija Atlas
Persu
Carnex
Agro Bjekić
Studio plus
CFK-a- obezbediće večeru za pobedničku ekipu
Tutnjevic transport
Putopis i humanitarno udruženje Budimo ljudi
Jaffa
Profiline Car Cosmetics
Celtic pub Crvenka
Swisslion Takovo
Dunst
Rayal destilerija
Pekara Zmajevo
Kviki market
Agorinžinjering
Autoperionica Isakov
Barutana igraonica- deliće vaučere za igraonicu
Kuća  kobasice
STR „Srna“
Kafe restoran „Panorama“
Turnir počinje u 12h i očekujemo da će trajati do 21h. Pored turnira obezbedili smo dva animatora za decu na dečijem i fudbalskom igralištu, koji će doći u 17:30 kao i maskote Mikija i Minija koji će se priključiti. Cilj nam je da 22.maja svi gradjani Vrbasa dodju da gledaju vrhunski basket, uživaju sa dečicom u animaciji, slušaju DJ koji će puštati muziku ili uživaju u otvorenom baru. Imaćemo štandove sa pljeskavicama na ćumuru, kolačima, slatkišima, slanišima, grickalicama i na svakom štandu će stajati kutije sa donacijom za Nadju i Kostu ❤️