Zašto je nova oštećena bela tehnika bolji izbor

504

Svi mi znamo kakav je osećaj kad bela tehnika počne da se kvari ili sasvim prestane sa radom, i takođe znamo da se to dešava najčešće kad nismo u mogućnosti da stari uređaj zamenimo novim. A pretpostavljamo kako je kad kalkulacuja za renoviranje kuhinje ili kupatila krene da se povećava usred radova, pa shvatimo da neće ostati dovoljno novca za novu belu tehniku.

Ako ste i vi u kategoriji ljudi kojoj kupovina novih kućnih aparata predstavlja veliki trošak, imamo sjajnu vest za vas: ozbiljan novac i vama može uštedeti nova oštećena bela tehnika. Beograd ne oskudeva u radnjama novooštećene robe, ali Outlet bele tehnike, koji je najveći u Srbiji, ima u svojoj ponudi sve što vam je potrebno. Ukoliko vas zanimaju povoljne mašine za veš, kvalitetni frižideri, najbolji električni šporeti ili ostali kuhinjski aparati, obavezno ih potražite u Outletu, jer kada uvidite sve prednosti kupovine novooštećene robe, nikada više novi uređaj nećete ni tražiti na drugom mestu.

Koje prednosti ima nova oštećena bela tehnika?

Beograd ima izuzetnu ponudu nove, ali i novooštećene bele tehnike. Uglavnom je spektar cena veoma širok, ali i pored stalnih sniženja, često bi vam dodatni popust na novi uređaj dobrodošao.

Istraživali smo i za vas saznali šta je nova oštećena bela tehnika i zašto predstavlja dobar izbor za kupovinu:

  • Potpuno nova i nekorišćena bela tehnika poznatih domaćih i svetskih proizvođača koja ima jedino estetska oštećenja kao što su ogrebotine, udubljenja, oštećenja farbe, ulubljenja, nastala prilikom transporta robe, koja apsolutno ne utiču na funkcionalnost i ispravnost aparata (najbolji električni šporeti, frižideri ili mašine obično su ogrebani na jednoj strani, što je minimalno oštećenje i zanemarljiv nedostatak)
  • Outlet bele tehnike daje garanciju ispravnosti svakom aparatu, jer je svaki uređaj tehnički testiran u servisnim uslovima
  • Usled postojanja pomenutih oštećenja, roba ima 2 godine garancije od datuma kupovine
  • Outlet bele tehnike raspolaže velikim lagerom rezervnih delova, a ima i servis koji vam stoji na raspolaganju u slučaju eventualnih problema
  • Nova ostećena bela tehnika (Beograd ima čak 3 radnje na različitim lokacijama) nije pogodna za slanje kurirskim službama zbog težine i veličine uređaja, ali i jeste najbolje da lično vidite, uverite se u kvalitet i na licu mesta izaberete uređaj čija se mana neće primećivati kada ga uklopite u svoj prostor u kuhinji ili kupatilu.
  • Kao i u svim drugim radnjama birate između ugradne ili samostojeće bele tehnike
  • Roba iz Outlet bele tehnike dostupna je za trodnevnu rezervaciju i kupovinu online, gde takođe možete pronaći informacije o tehničkim karakteristikama, ceni i popustu na uređaj
  • Najvažnije smo ostavili za kraj: cene su daleko niže od regularnih cena nove bele tehnike, tako da su najbolji elektricni sporeti, frižideri i veš mašine značajno jeftiniji od svih proizvoda te kategorije koji su na akciji i koštaće vas koliko i polovni uređaj iako je sasvim nov, a novo sa garancijom i polovno, čak i ne podležu poređenju. Uz već odobren popust možete dobiti i popust za plaćanje u gotovini, što veliku uštedu čini još većom, ali možete izabrati i kupovinu na čak 6 mesečnih rata čekovima. Dakle, imate sve mogućnosti i pogodnosti plaćanja.

Ukoliko za svoj novac želite da dobijete najbolje onda je nova oštećena bela tehnika definitivno najbolji izbor prilikom sledeće kupovine, jer ćete kupiti novi uređaj a uštedeti novac. A ako i vas čeka kupovina novih uređaja, najbolji saveznik da spojite lepo i korisno i novo i jeftino, sigurno je Outlet bele tehnike.