Poljoprivredni sajam počinje u subotu

130

Najveća smotra agrara u regionu ponovo će biti održana u Novom Sadu u uobičajenom terminu između 21. i 27. maja. Održava se na uobičajen način, a izlagači će se predstaviti u zatvorenom i na otvorenom prostoru najstarije sajamske kuće u ovom delu Evrope.

Izvor: agrofin.rs

Poljoprivredni sajam će biti realizovan s Mađarskom kao zemljom partnerom, koja je 2010. bila i prva zemlja partner ove priredbeNovosadski sajam će biti domaćin manifestacije, a o detaljima je bilo reči u Beogradu.Na Novosadskom međunarodnom poljoprivrednom sajmu učestvovaće 1.100 domaćih i stranih izlagača koji dolaze iz blizu 20 stranih država.
„I ove godine ćemo imati porodični dan, u sredu, 25. maja. Tog dana porodice, sa decom mlađom od 14 godina plaćaće samo jednu ulaznicu za ulazak na sajam. Cena ulaznice inače je ostala 600 dinara, i nismo je menjali“ rekao je Slobodan Cvetković, direktor Novosadskog sajma.

Na ovoj međunarodnoj manifestaciji predstaviće se, između ostalih, pčelari, proizvođači voća, gazdinstva sa bioproizvodnjom, kao i zanatske pivare. Novosadski međunarodni poljoprivredni sajam ove godine biće održan po 89-ti put.

Izvor: rtv.rs