Mesno udruženje penzionera Kula proslavilo slavu Spasovdan

215

Mesno udruženje penzionera Kula juče je obeležilo svoju slavu Spasovdan. Ceremonija sečenja slavskog kolača održana je u prostorijama ovog udruženja. Sveštenik Srpske pravoslavne crkve otac Borislav Tošić osveštao je kolač i blagoslovio obeležavanje slave.

Pored mnogobrojnih članova proslavi je ispred lokalne samouprave prisustvovao i predsednik opštine, Damjan Miljanić, koji je istakao da mu je čast što je uvek lepo dočekan kada su najstariji sugrađani u pitanju i naveo da se i lokalna samouprava, ali i lično on uvek trude da odgovore na potrebe i želje penzionera. Svečare je pozdravio predsednik Mesnog udruženja penzionera Kula, Miloš Rakočević, koji je se zahvalio prisutnima i svešteniku Borislavu i iskoristio priliku da u ime ovog udruženja uruči zahvalnice Opštini Kula i predsedniku Miljaniću. Rakočević je naveo da bez podrške Damjana Miljanića rad ovog udruženja bio bi mnogo teži, zahvalio mu se što uvek ima sluha i razumevanja za njihove zahteve i što je uvek rad da podrži svaku ideju koju mu iznesu.

„SUNČANA JESEN ŽIVOTA“ – projekat sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Kula u cilju, ostvarivanja i unapređenja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2022. godini