Slatkiši po super cenama ove nedelje u Plus Cash&Carry-ju u Kuli

221

Plus Cash&Carry svake nedelje nudi veliki broj artikala po najboljim cenama na tržištu, a u nastavku pogledajte šta možete da pronađete na dobro poznatoj adresi u ponudi koja traje do 23. juna.

Paradajz je omiljena prolećna i letnja salata, a u ovonedeljnoj Plus Cash&Carry ponudi kilogram možete da pronađete po ceni od 129,99 dinara. Uz paradajz odlično ide StorkImes domaća suva slanina koju ćete platiti 899,99 dinara po kilogramu, a posle ovako bogatog obroka zasladite se sladoledom Straciatella na štapiću koji ćete pronaći po izuzetnoj ceni od 49,99 dinara.

 

U Plus Cash&Carry-ju svakog dana možete da pronađete slatkiše po odličnim cenama, a iz ovonedeljne ponude izdvajamo Plazma keks od 150 grama po ceni od 109,99 dinara, zatim kutiju krem bananica od 240 grama po ceni od samo 99,99 dinara, Štarkove keksiće od 220 grama, koje ćete u ovonedeljnoj ponudi platiti samo 79,99 dinara, kao i čokoladu Najlepše želje sa keksom od 85 grama po ceni od 99,99 dinara.

 

S obzirom na to da je sezona godišnjih odmora već počela, ne zaboravite da pre mora kupite losione za sunčanje, kako ne biste izgoreli. U novom Plus Cash&Carry lifletu pogledajte ponudu Multiactiv proizvoda za sunčanje po super cenama.

 

Podsećamo vas da u Plus Cash&Carry-ju u Kuli svakog dana možete da pronađete veliki izbor kozmetike i kućne hemije po najboljim cenama tržištu, kao i izuzetnu ponudu svežeg mesa, gotovih jela, hleba i peciva, voća i povrća i proizvoda iz poslastičarnice i ribarnice.

 

Celu ovonedeljnu ponudu pogledajte u najnovijem lifletu: