ODŽACI – Upriličen prijem za rukometašicu Jovanu Vasiljković

147

U opštini Odžaci upriličen prijem za rukometašicu Jovanu Vasiljković, koja je prve rukometne korake napravila u Rukometnom klubu Odžaci, a sada sa velikim uspehom nastupa za šampionsku ekipu Železničar iz Inđije.

Jovana Vasiljković proglašena je za najkorisniju igračicu ARKUS lige Srbije, jer je mnogobrojnim odbranama dala doprinos osvajanju šampionske titule. Upravo zahvaljujući dobrim igrama, Jovana je nedavno po prvi put pozvana na pripreme reprezentacije Srbije.

Prijemu su prisustvovali predsednik opštine Odžaci Goran Nikolić, član opštinskog veća zadužen za oblast sporta Nebojša Nikolić, kao i sekretar sportskog saveza opštine Odžaci Mihajlo Sujer. U prijatnoj atmosferi, kroz razmenu iskustava, Jovana Vasiljković upoznala je prisutne sa metodama rada najboljih, kako bi uz podršku lokalne samouprave, narednih godina rukometni klubovi u opštini Odžaci postizali još bolje rezultate. Ovom prilikom je jednoj od najboljih sportistkinja naše opštine uručena plaketa opštine Odžaci za izuzetne uspehe, koje je ostvarila baveći se sportom.