Sve za školu čeka vas ove nedelje u Plus Cash&Carry-ju u Kuli

160

Stigla je nova Plus Cash&Carry ponuda koja traje do 11. avgusta i donosi nam veliki broj artikala po super cenama!

Septembar će stići brže nego što mislite, a samim tim i polazak u školu! S obzirom na to da je u toku nabavka školskog pribora, Plus Cash&Carry je u ovonedeljnoj ponudi pripremio za vas ono što je vašem detetu potrebno da spremno sedne u školsku klupu.

 

Ove nedelje izdvajamo školsku torbu po ceni od 1.899,99 dinara, svesku A5 formata za 39,99 dinara, svesku A4 formata po ceni od 84,99 dinara, zatim flomastere, 18 komada za 139,99 dinara, neon metalik gel olovke za 19,99 dinara po komadu i drugo.

 

Pored odlične ponude školskog pribora ne propustite ni artikle po izuzetnim cenama! Gotovo jelo pasulj sa dimljenim mesom, Carnex, platićete 219,99 dinara, majonez classic Dijamand od 190ml 77,99, a tikvice 44,99 dinara po kilogramu!

 

Podsećamo vas da u Plus Cash&Carry-ju u Kuli svakog dana možete da pronađete odličnu ponudu kozmetike, kućne hemije i papirne galanterije po super cenama! Takođe, Plus Cash&Carry svakog dana ima izuzetnu ponudu svežeg mesa, gotovih jela, hleba i peciva, voća i povrća, kao i proizvoda iz poslastičarnice i ribarnice.

 

Celu ovonedeljnu ponudu pogledajte u aktuelnom lifletu: