Savršen ambijent za momačko veče i vrhunsku zabavu

538

Organizovanje momačkih i devojačkih večeri pred najlepši dan u zajedničkom životu zaljubljenog para postala je neizbežna tradicija poslednjih nekoliko godina. Ovo veče, mladi parovi provode odvojeno, svako sa svojim prijateljima, a nije redak slučaj da se ove dve grupe u toku večeri pridruže jedna drugoj i prirede nezaboravnu žurku kao uvertiru za venčanje i proslavu koja sledi.

Ideje za momačko veče zavisiće najčešće od ukusa mladoženje ili organizatora koji mu priređuju žurku iznenađenja. Ovaj „izlazak momaka“ sve više znači veče provedeno sa starim i novim prijateljima, u prijatnoj i opuštenoj atmosferi pred dan koji će biti pun uzbuđenja, treme i jakih emocija. Zbog toga dobar izbor može biti restoran sa kvalitetnom hranom i još kvalitenijim pićem, koji može veseloj družini momaka i onih koji to uskoro neće biti, da pruži pravo hedonističko iskustvo.

Ideje za momačko veče – dašak luksuza

Jedna od najpopularnijih tema za momačko veče jeste degustacija pića. Tako se društvo može okupiti u restoranu sa bogatom kolekcijom viskija ili vina i organizovati privatnu degustaciju najkvalitetnijih pića. Upravo iz tog razloga, mnogi restorani u svojoj ponudi imaju baš ovakve tematske večeri, pa momačko veče može biti organizovano od strane profesionalaca koji će se potruditi da svaki član momačke družine ima jednako luksuzno iskustvo.

Za potpuni ugođaj mogu se izabrati restorani. Beograd vam pruža razne ambijente rustilnog ili  industrial tipa, koji će doprineti doživljaju. Ideja za momačko veče u vinskom podrumu savršena je za uživaoce pića bogova. Vinski podrumi nude veliki spektar crnih i belih vina iz najpoznatijih vinograda, pa se veče može provesti u degustaciji najboljih berbi. Ovaj put oko sveta praćen je kvalitetnim zalogajima sireva i sušenog mesa, a ambijent ispunjen vinskim buradima i čašama sa štiklom probudiće boema u svakom muškarcu.

Naravno, nezaboravno momačko veče nezamislivo je bez dobre muzike. Bez obzira da li se momačko veče organizuje u restoranu, noćnom baru, vinariji, ili je vaš izbor vinoteka, muzika će biti zadužena za održavanje dobrog raspoloženja tokom cele noći, pa je bend koji svira uživo uvek dobar izbor. Inače obratite pažnju koliko često konzumriate vino, jer ono može uticati na gleđ vaših zuba i narušii vaš blistavo beli hollywood smile.

Kvalitetni zalogaji koji upotpunjuju doživljaj

Ideje za momačko veče se, osim kvalitetnog pića, tiču i kvalitetne hrane. Izbor gastronomskih poslastica je u ovom slučaju neograničen. Ipak, burgeri su najčešći izbor većine mladoženja. Može li se zamisliti bolje veče u društvu prijatelja od onog koje se provede uz dobro piće i burgere od najkvalitetnijeg junećeg mesa?

Sve više veselih družina pred venčanje bira da veče provede isprobavajući nove ukuse jednog od najpopularnijih jela na svetu. Dobar burger govori unuverzalnim jezikom hedonizma, a zahvaljujući domišljatosti kuvara, može imati nebrojeno mnogo varijacija i kombinacija ukusa.

Uz klasični burger sa sirom, slaninom i specifičnim sosom, na menijima vrhunskih restorana se sve češće mogu naći burgeri sa dodacima karakterističnim za srpsku i meksičku kuhinju. Posebno začinjeni burgeri ići će savršeno uz kvalitetno piće, a momci sa istančanim ukusom mogu izabrati restoran koji će burgere poslužiti u obliku zgodnih zalogaja po uzoru na ketering. Bez obzira na konačan izbor, savršen ambijent za momačko veče čini dobro raspoloženo društvo, spremno da u toku ove noći podeli neka nova iskustva i stvori nezaboravne uspomene.