Besplatne predstave i bioskopske projekcije za decu PU “Bambi“

359

Prva nedelja u oktobru i u Srbiji posvećena je deci. Dečija nedelja u našoj opštini u vrićima počela je danas pod sloganom ''Šta detetu treba da raste do neba''. Mališani iz naše opštine u toku ove nedelje pokazaće svoje kreativno umeće, kao i sve ono što su sa svojim vaspitačima naučili u prethodnom periodu.

Pored kreativnih i zabavnih programa i maskenbala lokalna samouprava poklonila je svim vrtićkim grupama besplatne dečije predstave i projekcije crtanih filmova u narednim danima. Mališani će zajedno sa svojim vaspitačima odlaziti da gledaju crtane filmove i uživaju u predstavama, a predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, ističe da je cilj lokalne samouprave da besplatnim predstavama i projekcijama crtanih filmovima pomogne roditeljima, a da deci daju do znanja da su najdragoceniji deo društva jer na njima svet ostaje.

Roditelje koji su unapred platili ulaznice za programe, vaspitačice će obavestiti o refundaciji.

Programske aktivnosti Dečije nedelje, njeni ciljevi i teme, zasnovane na relevantnim međunarodnim i nacionalnim dokumentima i propisima, kao i zadacima u pridruživanju Evropskoj uniji, realizuju se na republičkom i lokalnom nivou, uz puno učešće dece i mladih.