Dom za stare i penzionere Kula obeležio Međunarodni dan starijih osoba u Ruskom Krsturu

504

Korisnici Doma za stare i penzionere u Kuli Međunarodni dan starijih osoba godinama unazad obeležavaju manifestacijom „Sunčana jesen života“ koja bude upriličena za korisnke, kako objekta u Kuli, tako objekta ove institucije i u Ruskom Krsturu.

Ovogodišnje obeleževanje ovog dana upriličeno je u oba objekta kulskog gerentološkog centra. Nakon proslave u Kuli juče je upriličena manifestacija i u Ruskom Krsturu. U jednoj toploj i pravoj jesenjoj atmosferi tridesetak korisnika ove institucije pozitivnim stavom, osmehom i poezijom dali su svoj doprinos ovoj manifestaciji. Direktorka Dom za stare i penzionere, Sandra Babić, navodi da je čitava dekoracija enterijera, ali i ulaza koja je prava jesenja delo korisnika i zaposlenih, te je i dodala da joj je drago što je proslava protekla u toploj i pozitivnoj domaćinskoj atmosferi.

“SUNČANA JESEN ŽIVOTA“ – projekat koji portal “Naše mesto” realizuje uz sufinansiranje sredstvima iz budžeta opštine Kula u cilju ostvarivanja i unapređenja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2022. godini