Dom za stare i penzionere Kula: Kolo srpskih sestara i penzioneri u poseti

547

Korisnici Doma za stare i penzionere u Kuli protekle i ove nedelje imali su prilike da razgovaraju i da razmene reči podrške i prijateljstva sa članovima dvema lokalnih organizacija.

Naime, najpre su u posetu korisnicima došle članice „Kola srpskih sestara“ koje su obradovale korisnike prigodnim poklonima, osmesima i pozitivnom energijom. Ova poseta nastavak je dugogodišnje saradnje koju ova ustanova ima sa „Kolom srpskih sestara“. Korisnici Doma zahvalili su se na poseti i izrazili očekivanja da je novi susret na vidiku. Takođe, još jedna poseta je realizovana, te su tako članovi Opštinskog udruženja penzionera Kula, na čelu sa predsednikom udruženja, Stevanom Rajićem, uručili prigodne poklone. Rajić je, u obraćanju korisnicima, rekao da Opštinsko udruženje penzionera Kula uvek misli na korisnike Doma i da je uvek tu da ih podrži. Članovima udruženja penzionera uručeni su crteži, koji su deo kreativnih aktivnosti, kao znak zahvalnosti na poseti. Kako se moglo čuti među korisnicima, impresije nakon ove dve posete su sjajne i nadaju se da će i ubuduće doći do ovakvih aktivnosti.

“SUNČANA JESEN ŽIVOTA“ – projekat koji portal “Naše mesto” realizuje uz sufinansiranje sredstvima iz budžeta opštine Kula u cilju ostvarivanja i unapređenja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2022. godini