Otvorena izložba “Ogledalo duše“

74

Danas je u Likovnoj galeriji Kulturnog centra u Kuli otvorena izložba ''Ogledalo duše''. Izložba je otvorena po osmi put, a organizovana je povodom Svetskog dana invalida i osoba sa posebnim potrebama, koji se obeležava 3. decembra.

Izvor: q-media.rs

Izložbu realizuje Udruženje obolelih od multiple skleroze “Zapadna Bačka“ Sombor, a o samoj realizaciji i značaju podrške lokalne samouprave govorio je predsednik ovog udruženja Radmilo Živko, koji je istakao da je podrška opštine Kula i lično predsednika Miljanića u proteklom periodu bila od izuzetnog značaja za rad ovog udruženja, naglasivši da je upravo takav vid podrške primer koliko je lokalna vlast i njena podrška važan segment u radu ovakvih udruženja.

Čast da otvori ovu humanitarnu izložbu imao je predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, koji je naveo da će podrška Opštine u budućnosti biti intezivirana.

Neraskidiva nit između umetnika koje ne veže samo dijagnoza jeste i prijateljstvo, a na Saborovanju su stvarana dela koja su sada prikazana na izložbi.

Izvor: q-media.rs 

 

Izvor: q-media.rs