Boks: Somborci dolaze u „Lagator“ po nove bodove za plej-of

85

U subotu i nedelju, 17. i 18. decembra, u Loznici biće održano 5. i 6. kolo Regionalne bokserske lige. Nakon Banjaluke i Nikšića ovo je poslednje kolo ovog regionalnog takmičenja u ovoj kalendarskoj godini. Bokserski klub Sombor deli 3. i 4. mesto sa bokserima NIkšića. Somborci u Loznicu stižu znatno oslabljeni jer u njihovom sastavu neće biti Omer Ametović u kategoriji boksera do 54 kilograma, koji odlazi u Dubai na pripreme sa našom najboljom seniorskom reprezentacijom, kao ni Saša Milovac u kategoriji 86 kilograma, koji je na protekloj “Kikindskoj rukavici” zaradio povredu arkade.

Izvor: rtv.rs

„Nadamo se dobrim rezultatima, jer želimo da osiguramo treće i li četvto mesto koje nas vodi u plej-of ovog takmičenja. Bez obzira na to što u Loznicu neće doputovati Omerović i Milovac, očekujemo dobre partije, pre svega, Jove Nikolića u kategoriji do 75 kiolgrama, Milosava Savića do 86 kilograma, kao i Vladimira Berića, koji će se boriti u konkurenciji boksera do 63 kilograma. Oni će nam doneti nove neophodne bodove u traci za plej-of”, kaže trener Somboraca Stojan Knežević.

Mečevi u Sportskom centru „Lagator“ u subotu će početi u 14 časova, dok su okršaji u nedelju zakazani na istom mestu od 16 časova.

Izvor: rtv.rs