I to je moguće u FSS! Igrači ekonomskom klasom, a čelnici biznis?!

91

Za put od 14 sati u SAD na prijateljski meč, Bjeković, Šurbatović, Stojanović i Stojković obezbedili sebi mnogo bolje uslove.

Izvor: 24sedam.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće krajem januara prijateljsku utakmicu sa Sjedinjenim Američkim Državama. Igraće se u Los Anđelesu, 26. januara.

Posle saznanja o načinu organizacije putovanja odnosno monopolu jedne agencije, pojavila se još jedna, najblaže rečeno, čudna odluka.

Naime, na putu ka SAD neće svi u avionu imati isti tretman. Biće znatno drugačiji, i to na štetu Dušana Tadića, Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića…

Rukovodstvo, tačnije četvorka u sastavu v.d. predsednika Nenad Bjeković, generalni sekretar Jovan Šurbatović, direktor reprezentacije Stevan Stojanović i selektor Dragan Stojković Piksi putovaće biznis klasom, a igrači kao i ostatak ekspedicije ekonomskom?!

Dakle, oni koji prvi treba da vode računa o ekipi, da obezbede najbolje moguće uslove, tu istu ekipu stavljaju u lošiji položaj u odnosu na sebe. A zna se ko je najbitbniji i kome treba da se posveti maksimalna pažnja.

Ipak, izgleda da su oni sami sebi najvažniji.

Eto, i to je moguće u Fudbalskom savezu Srbije…

Izvor: 24sedam.rs