Rukometaši „Crvenke“ startovali sa pripremama za prolećni deo sezone

400

U Sportskoj hali „Slobodan Čile Mišković“ rukometaši „Crvenke“ startovali su sa pripremama za prolećni deo sezone. O samom konceptu priprema, promenama u igračkom kadru, ali i o predstojećim pripremnim utakmicama, nešto više rekao je trener rukometaša „Crvenke“, Vladimir Zejak:

„Počeli smo sa pripremama za drugi deo sezone koja je pred nama. Veći deo priprema će biti obavljen ovde, imaćemo nekih prijateljskih utakmica, zakazana je utakmica sa „Dinamom“ iz Pančeva koji su na pripremama u Vrbasu, a igraćemo takođe i dva prijateljska turnira, jedan je Memorijalni turnir „Vuk Roganović“ krajem januara. Nakon toga, učestvujemo na memorijalnom turniru u Vrbasu i to će nam biti poslednja proba pred početak prvenstva. Kada je o pojačanjima reč, doveli smo Nikolu Egića, koji predstavlja značajno pojačanje. Za sada niko ne odlazi iz kluba, a imamo u planu da dovedemo još jednog igrača, dete koje je iz naše škole i nadamo se realizaciji tog dolaska u što skorijem periodu i sa tim bi završili sva pojačanja koja su namenjena za drugi deo sezone.“

Stanje na tabeli na polusezoni daje osnova za optimizam, s obzirom da je „Crvenka“ treća na tabeli, sa skorom od sedam pobeda, jednim nerešenim rezultatom i tri poraza, a kada je reč o očekivanjima, Zejak je istakao da je primarni cilj ulazak u plej of:

„Naš cilj je da uđemo u Plej of, a od samog početka sezone cilj je ulazak u Arkus ligu. Naravno, neće biti strašno ako se taj cilj ne ispuni, međutim, mislim da imamo kvalitet, imamo dobru ekipu i pokazali smo da umemo da osvajamo bodove i ja lično priželjkujem plasman u Arkus ligu“.

U Rukometnom klubu „Crvenka“ došlo je u proteklom periodu i do kadrovske reorganizacije, te je tako ovaj klub dobio novi Upravni i Nadzorni odbor. Nesumnjiva je jedna činjenica, a to je da su svi u klubu, povodom planova za bližu budućnost, jednoglasni: dalje jačanje kluba i plasman u Arkus ligu.