Saopštenje opštinskog odbora Srpske napredne stranke Kula

171

Povodom aktuelne situacije u zemlji opštinski odbor Srpske napredne stranke Kula se oglasio i pružio podršku predsedniku Aleksandru Vučiću. Saopštenje prenosimo u celosti:

Izvor: kula.sns.org.rs

“Deceniju unazad svi smo svedoci da je naša zemlja postala primer za prosperitet na svim poljima, da je Srbija zemlja u kojoj se neprekidno ulaže u infrastrukturu i koja na svim poljima napreduje. Sve što smo postigli u proteklim godinama je zahvaljujući politici koju vodi predsednik, Aleksandar Vučić, i Srpska napredna stranka. Ujedno smo, nažalost i svedoci stalnih napada onih čiji je cilj da vide Srbiju na dnu.
Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kula pruža podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u njegovoj borbi za normalnu i pristojnu Srbiju, jer samo sa njim na čelu naša država može da sačuva mir i stabilnost, u suprotnom nas čeka najgori mogući scenario.
U narednim danima, koji će biti izuzetno teški za Srbiju očekujemo odgovor Srbije pitanju Kosova i Metohije, a jedino pravo rešenje za sve nas može doneti samo predsednik Vučić.
U borbi za odbranu naših državnih i nacionalnih interesa, isto kao u borbi za pristojnu i normalnu Srbiju opštinski odbor Srpske napredne stranke Kula stoji uz predsednika Vučića kojem pruža apsolutnu podršku.
Predaja nije opcija! Živela Srbija!“