Pokloni za 8. mart koji će obradovati svaku ženu

280

Svakog 8. marta tradicionalno obeležavamo Međunarodni dan žena, kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca. Običaj je da se tog dana svim dragim ženama, daruju prigodni pokloni, najčešće cveće.

Sa cvećem u većini slučajeva nećete pogrešiti. Neke žene više uživaju u saksijskom cveću koje će kasnije dugo moći da održavaju, dok druge, najčešće mlađe, vole da dobiju lepo aranžiran buket ili korpu cveća. Uz cveće možete da kupite i bombonjeru i flašu vina ili likera jer je to sjajna kombinacija.

Ukoliko niste za cveće i slatkiše i želite da poklonite nešto praktičnije, predlažemo kozmetički set. Svaka žena to koristi i obradovaće se ako joj poklonite set koji sadrži gel za tuširanje, mleko za telo, dezodorans, kremu za ruke ili lice ili neku drugu kombinaciju više ili manje proizvoda.

Pored cveća, slatkiša i kozmetičkih setova, za 8. mart se najčešće poklanjaju i parfemi i toaletne vode.

Plus Cash&Carry u Kuli je i ove godine pripremio odličnu osmomartovsku ponudu za svoje verne kupce. Posetite sajt Plus Cash&Carry-ja i pronađite ideju za poklon u najnovijem lifletu!